2016.01.10.                                html-2016/progr-1.htm            C.15620

 

Egy levél a sok közül az évek során

 


Kedves László,

1. Öröm, megoldotta! Az opuszjegyzék hibátlan lett, az ablak följön, és eltűnt az a kissé fenyegtő Notice... hibajelzés.

2. Kérem tegye el ezt az összes elérhetőségemet, ön nélkülözhetetlen számomra.  A programot a szerverről törlöm, ha netán van ellenszempont, szóljon. Ennek kapcsán, ha nincs ellenok, kérnék egy biztonsági telefonszámot is megadni.

3. Ha terhelhetném tovább, megköszönném, ha meg tudná még a következőket oldani:

a/ menü / 21. filmtár  -- kinyitva a menüablakban 20-hangtár jelenik meg.

b./ és ez nagyobb ügy. Ha a putty -al fölnyitja az adatbázis kezelő panelt, lát ott egy (új) mezőt MŰSORREND.
Ez arra készült most, hogy pusztán az első mezőben lévő sorszámok átírásával, vagy hozzáírásával a MENÜ tételeit én is tudjam változtatni, vagy bővíteni. (Az lgm.php-t ezentúl nem kell használni)
De mindez csak félig sikerült, most csak a tételek elnevezését tudom változtatni. És itt megállt a dolog, ha cserélek számokat, összezavarodik a rendszer. (Most sem merem kipróbálni, hogy példát mutassak).

Másik programozó barátom, András, aki eddig ebben segített, megírta, hogy a helyzet bonyolult, ő sem tudja megoldani. Mert a különböző tételek más-más helyre vannak beágyazva. Így:

/main.php
/irasok_ki.php
/iras/hangtar.php
/iras/verstar.php
/iras/html/egyeb.htm
/iras/html-2009/cicatar.htm
/iras/html-2010/w-w-w.htm
/iras/film/1-filmek.htm
/iras/news-fajlok/xj.php

4./ persze a számlaszámát majd kérném megküldeni. És persze nehogy órabért számoljon :))), a levelek datálásából látom, milyen gyors volt... ismeri, mint az a legendás Rolls Royce szerelő, aki hatalmas összegért egyet ütött a motorházra valahova... Ja, én tudom, hova kell ütni...

5./ Az elmúlt héten rendetlenkedett az email kapcsolatom, ezért is aggódtam, megkapta-e egyáltalán a levelemet. Úgyhogy ilyenkor csak egy VETTEM -visszajelzést hamarvást kérnék.

Köszönöm!
d.