2021.04.                        html-2021/szelhamos.htm                    C.9818 -819
 

Végre egy szélhámos, aki igazán megdolgozik az esetleges sikerért, küldeni kéne neki valamennyi pénzt...

 

Hello kedves,

 

Örülök, hogy hallok rólad. Katie Higgins százados vagyok, az Egyesült Államok kék angyalának katonatisztje. Szíriában vagyok. Remélem minden rendben van veled? Az ENSZ szíriai békefenntartó csapatával dolgozom a terrorizmus elleni háborúban. Felkelők és autóbombák támadnak minket itt, Szíriában. Az ISIS Oil Facility jordániai pilóta (túsz) mentőakciója során különösen kegyetlen tűzharc zajlott Ragában, az Isis szíriai fővárosában, miután legyőztük őket, két címerládára bukkantunk, amelyek hatalmas mennyiségű pénzt tartalmaztak. az ISIS szponzorai és támogatói, amelyek véleményem szerint a pénzt fegyverek és lőszerek vásárlására szánták, ezért a haditengerészet 9 tisztje megállapodott abban a mentési misszióban, hogy a pénzt lezárják és megosztják mindannyiunk között.

 

 

Miután megosztottuk a pénzt, birtokomban van a 2,7 millió USD összeg

 

Ezt a pénzt a Security Cargo Company-nál helyettesítettem ügynökükön keresztül, Szíriában. Azt akarom, hogy álljon kedvezményezettként, kapja meg az alapot, és tartsa biztonságban, amíg találkozhatok veled.

Ez volt az oka annak, hogy megkerestem Önt, mivel sürgősen el kell költöztetnem ezt a dobozt innen, mert terveznek néhány csapatot elszállítani Szíriából, és én is közöttük vagyok. Most nincs más lehetőségem, mint késedelem nélkül biztonságos helyre vinni ezt a dobozt.

 

Számomra egyértelmű, hogy félhet ettől a javaslattól, de szeretném tudatni veled, hogy szilárd megállapodásokat kötöttem egy diplomáciai kézbesítésre szakosodott Biztonsági Teherszállító Vállalattal, és megígérték, hogy az alapot diplomáciai úton juttatják el bármelyikhez.

a választott úti célom. Ezt a szállítást a Security Cargo Company jogszerűen kezeli, és ennek során nincs semmiféle kockázat, és a pénzt biztonságosan lezárják egy diplomáciai dobozban, és a diplomáciai doboz az Ön országában szállít Önnek egy Diplomata. Úgy döntöttem, hogy a teljes pénz 30% -ával megtérítem Önnek, miután a pénzt eljuttatta önhöz, míg a fennmaradó összeg az én országom befektetési tőkéje lesz.

 

 

Hiszek benned és hiszem, hogy segítesz abban, hogy egy jó nyereséges üzleti vállalkozásba fektessek be. Az alap 30% -át a segítségedre adom, miután megkaptad a dobozt, családi kincsként küldöm neked. A doboz tartalma továbbra is szigorúan titkos. Senki sem ismerheti a tartalmat, csak te és én. Ez a doboz egy elektronikus doboz, amelyet csak a kóddal lehet megnyitni. A kód nélkül senki sem nyithatja meg a dobozt.

 

Eközben egyértelmű az Ön számára, hogy a Security Cargo Company nincs tisztában a doboz tartalmával. Csak azt fogja mondani nekik, hogy a doboz a családi kincs, átveszi az irányítást és megállapodást köt velük a következők tekintetében: a doboz átadása neked. Az ENSZ diplomáciai kézbesítési törvényével összhangban a Security Cargo Company diplomáciai mentességet élvez, amely megadja nekik a jogot arra, hogy bármilyen szállítmányt a repülőtér vám- és egyéb biztonsági ügynökeinek zavarása nélkül továbbítsanak.

 

Minden ellenőrzés alatt áll; nincs miért aggódni.

 

Várom, hogy halljak rólad.

 

 

Üdvözlettel

 

Katie.